Digital släktforskardag

3 mars, 2021

Lördagen den 17 april 09.00 – 16.30 anordnar sex rikstäckande släktforskarföreningar, däribland FFS, återigen en digital släktforskardag.

Boka dagen!

Fullspäckat program – ingen avgift!

Vi vill dela med oss av vårt omfattande och breda kunnande som är till nytta för släktforskare – både nybörjare och erfarna!

Vi är Genealogiska Föreningen, Föreningen för Datorhjälp i Släktforskningen DIS, Föreningen för Smedsläktsforskning, Judiska släktforskningsföreningen, Svenska Släktakademien och Sällskapet Vallonättlingar.

Du kan anmäla dig från den 1 april – mer information kommer inom kort på våra hemsidor och i Facebookgrupper. När du anmält dig får du program med tider till de olika sessionerna samt information om hur du kopplar upp dig via Zoom.

Vi hälsar alla varmt välkomna!